Zonnepaneel kopen

Door het grote aanbod in zonnepanelen is het vaak niet duidelijk wat de beste keuze is. InDuurzaam is een onafhankelijke leverancier van zonnepanelen. Onze adviseur kan u helpen de juiste keuze te maken. 

Wilt u een afspraak maken met één van de deskundige adviseurs van InDuurzaam, vult u dan het contactformulier in. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. Het adviesgesprek, inclusief het onderzoek, kost u niets. Wij maken vervolgens geheel vrijblijvend een advies en offerte voor u.

Het bezoek: wat gaat er gebeuren?

Intakegesprek: tijdens het intakegesprek willen wij graag weten wat uw wensen en vragen zijn ten aanzien van zonnepanelen. Ook is het handig tijdens de intake een jaarafrekening van uw energiebedrijf bij de hand te hebben. Na het gesprek volgt de opname.

Opname: tijdens de opname bekijken we de mogelijke locatie voor de panelen. Hiervoor meten we de hellinghoek van het dak (bij schuindak) en bekijken we de omgeving i.v.m. schaduwvorming, de meterkast, beschikbare ruimte voor de omvormer en het leidingverloop naar de meterkast. Als deze zaken bekend zijn, gaan we de grootte van het zonlichtsysteem bepalen.

Bepalen zonlichtsysteem: met deze geïnventariseerde gegevens gaan wij het zonlichtsysteem samenstellen. Hierin wordt rekening gehouden met uw wensen en de technische mogelijkheden. U krijgt vervolgens een advies waarin het zonlichtsysteem nauwkeurig staat omschreven. In dit advies word exact doorberekend wat de investering u nu en in de toekomst gaat opleveren.

Offerte: gaat u akkoord met het advies, dan krijgt u van ons direct een offerte aan tafel. Het advies en de offerte zijn geheel vrijblijvend. 

Het verstrekken van de opdracht

Indien u akkoord gaat met de offerte maken we direct een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden. U kunt hierdoor snel beginnen met besparen. Wij geven u tevens uitleg hoe de werkzaamheden door InDuurzaam zullen worden uitgevoerd.