Voordelen zonneboiler
  • Verlaging van het gasverbruik. 
  • Lange levensduur. 
  • Minder belasting van uw cv-ketel. 
  • Een bijdrage aan het millieu. 
 

Stap 1 Energie verlies beperken

Stap 1 Energie verlies beperken

U woning In drie stappen energiezuinig maken.

Energie besparen levert u veel op. De energieprijzen stijgen gemiddeld een 7%. Elke besparing levert u direct rendement op. Maar energie besparen biedt u veel meer.

Sommige maatregelen verbeteren aanzienlijk het wooncomfort. Niet te vergeten uw bijdrage aan het milieu. Onze kinderen, de toekomstige generatie zal blij zijn met elke stap die u zet naar een duurzame samenleving. Wilt u uw woning op de juiste wijze energiezuinig maken dan kan dat door de volgende stappen te nemen.

Stap 1 Beperk uw energie vraag

Verstandig energiegebruik

Vaak  door eenvoudige keuzes te maken in de aanschaf van bv energiezuinige producten zoals koelkasten, led-verlichting kunt u al snel besparen zonder dat het u extra geld kost. Een thermostaat een graadje lager levert al snel 300 m3 gasbesparing op. Zo zijn er nog tal van mogelijkheden om uw u energie verbruik snel en eenvoudig te verlagen (zie onze bespaartips).

Isoleren

Wilt u verder met het verlagen van uw energievraag dan is bijvoorbeeld het beperken van de energieverliezen in uw woning een juiste stap. Producten die uw energie verlies beperken zijn o.a. gevel, vloer , dak-isolatie, HR++glas enz. Het isoleren van uw woningen levert meer op. Uw woningen wordt veel comfortabeler. Ook de bouwkundige kwaliteit zal door isoleren verbeterd worden. Het isoleren van uw woning is geen grote verbouwing. Binnen één dag is uw woning geïsoleerd. Investering in isoleren verdient u al in enkele jaren terug. 

Besparingscalculator isolatie

Meten = weten

Energiebesparing is een veelbesproken onderwerp. Dat is een goede zaak. Maar eigenlijk wilt u weten wat een investering in energiebesparende maatregelen u daadwerkelijk oplevert. Induurzaam.nl rekent precies voor u uit wat de energetische maatregelen u in financieel opzicht aan voordeel zullen opleveren.