Vloerisolatie kopen

Wilt u weten wat het kost om vloerisolatie aan te brengen maak dan een afspraak met één van de deskundige adviseurs van InDuurzaam, vult u dan het contactformulier in. Eén van onze medewerkers neemt dan contact met u op voor het inplannen van de afspraak. De kosten van het adviesgesprek, inclusief bouwkundig onderzoek kosten u niets. Wij maken vervolgens geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Het bezoek: wat gaat er gebeuren?
Voor het aanbrengen van vloer- of bodemisolatie is de conditie van de vloer van belang. Na een korte intake zal de adviseur daarom uw vloer aan de onderzijde inspecteren. Hij beoordeelt de technische staat van de vloer. Bij houten vloeren let hij op de aanwezigheid van schimmels en houtrot. Bij betonnen vloeren kijkt hij naar eventuele betonschades. Ook de vochtigheid van de vloer en de kruipruimte wordt gemeten.

De adviseur zal samen met u zijn bevindingen doornemen en bepalen of uw vloer goed te isoleren is – en zo ja: op welke wijze. Ook zal met u het best toe te passen product besproken worden.

Het geven van de opdracht
Indien u akkoord gaat met de offerte maken we direct met u een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij geven u tevens een toelichting hoe de werkzaamheden door InDuurzaam worden uitgevoerd. 

Uw woning is een groot kapitaal. Dat beseffen onze medewerkers maar al te goed en dragen daar zorg voor.