Wat kost spouwmuurisolatie?

De kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie is afhankelijk van diverse factoren waaronder conditie gevel, diepte spouwmuur, productkeuze en het aantal m2. Wilt u precies weten welk product het beste toegepast kan worden en wat de kosten zijn voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie maak dan een afspraak maken met één van de deskundige adviseurs van INduurzaam, vult u dan het contactformulier in. Eén van onze medewerkers neemt dan contact met u op voor het inplannen van de afspraak. De kosten van het adviesgesprek, inclusief bouwkundig onderzoek kosten u niets. Wij maken vervolgens geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Het bezoek: wat gaat er gebeuren?
Voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie is de conditie van de buitenmuur en de spouw van belang. Na een korte intake zal de adviseur daarom uw woning aan de buitenzijde inspecteren. Hij beoordeelt de staat van de buitenmuur: de constructie, de steen en de voeg. Vervolgens wordt er een klein gaatje in de voeg geboord, waarna met een endoscoop de binnenzijde van de spouwmuur wordt geïnspecteerd. Na dit grondige onderzoek worden de buitenmuren geheel ingemeten.
De adviseur zal samen met u zijn bevindingen doornemen en bepalen of uw woning goed te isoleren is – en zo ja: op welke wijze. Ook zal met u het best toe te passen product besproken worden.

Het geven van de opdracht
Indien u akkoord gaat met de offerte maken we direct met u een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij geven u tevens een toelichting hoe de werkzaamheden door INduurzaam worden uitgevoerd.